Burgerwerk

Verbouwingen

Verbouwingen

Bent u als particulier van plan uw woning te verbouwen of uit te breiden? Dan is de kans groot dat de installaties in uw woning ook wijzigen of uitgebreid moeten worden. Omdat wij u alle installaties kunnen aanbieden, kunnen wij u een groot deel van de coördinatie van de verbouwing uit handen nemen. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op.

CV-ketels

CV-ketels

Bij ons bent u aan het juiste adres voor onderhoud of vervanging van uw CV-ketel. Onze onderhoudsmonteurs zijn op de hoogte van de laatste technieken. Hierdoor kunnen wij storingen snel lokaliseren en adequaat verhelpen. Vanzelfsprekend vervangen wij ook CV-ketels. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Groepenkasten

Groepenkasten

Is uw groepenkast aan vervanging toe? Of zijn er door bijvoorbeeld een nieuwe keuken meer groepen nodig in uw woning? Wij bieden u graag een passende aanbieding!

Zinkwerken

Zinkwerken

Naarmate uw dakgoot veroudert, neemt de kans op lekkage toe. Voor reparaties aan uw dakgoot bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens beschikken wij over een volledig uitgeruste werkplaats met vakkundige monteurs om u ook bij vervanging van de dakgoot van dienst te kunnen zijn.

Overige werkzaamheden

Vanzelfsprekend kunnen wij u ook met overige werkzaamheden van dienst zijn zoals verstoppingen, elektrastoringen of plaatsing van zonnecollectoren of PV-panelen. Neemt u hiervoor a.u.b. contact met ons op zodat wij u een passende oplossing kunnen bieden.