gebr kok aannemer loodgieterswerk 500x333

Drinkwater, Gas en Riolering.

Gebr. Kok is een gecertificeerd instrallatiebedrijf volgens de BRL 6000 (voorheen waarborginstallateur) en aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Installatiebedrijven “Uneto – VNI”. Daardoor zijn wij bevoegd om zonder tussenkomst van nutsbedrijven te installeren en te keuren.

Wij bieden het complete pakket voor al uw loodgieterwerk, zoals het aanleggen van sanitaire installaties, gas- en waterleidingen, binnen- en buitenriolering, brandblusmiddelen enz. voor kleinere utiliteitswerken en woningen.

U bent gewaarborgd van een goede installatie. Onze monteurs zijn op de hoogte van de geldende normen en voorschriften om op een veilige en betrouwbare wijze uw installatie aan te brengen. Tevens heeft ieder een VCA certificaat.

Wij werken met een eigen monteursgroep welke zowel de loodgieter en cv technische werkzaamheden beheersen. Op deze wijze heeft u op het werk één aanspreekpersoon.

Wij hebben de ervaring om een complete installatie te verzorgen, waarbij wij kunnen meedenken en adviseren in het ontwerp.

Op welk gebied kunnen wij aannemers van dienst zijn?

gebr kok installatietechniek komo instal uneto vni