Mechanische ventilatie.

Gebr. Kok heeft veel ervaring met het leveren en monteren van mechanische ventilatie systemen. Hieraan kunt u denken aan het plaatsen van luchtbehandelingskasten in kleinere utiliteitswerken tot het plaatsen van WTW-units (warmte terugwin-units) in woningen.

Er zijn verschillende toepassingen voor mechanische ventilatie. Van eenvoudige systemen, waar u zelf de afzuiging in drie standen kunt regelen, tot geavanceerde systemen die niet alleen een gezond binnenklimaat, maar ook een aanzienlijke energiebesparing opleveren (balansventilatie met warmteterugwinning).

Onderhoud aan mechanische ventilatie units vindt één of twee keer per jaar plaats. Tijdens het onderhoud worden filters vervangen en een visuele inspectie uitgevoerd. Of het onderhoud vaker of minder vaak uitgevoerd kan worden, hangt af van allerlei factoren. Wij raden aan om het onderhoud plaats te laten vinden door middel van een onderhoudscontract.

Wij hebben de ervaring om een complete installatie te verzorgen waarbij wij kunnen meedenken en adviseren in het ontwerp.

Op welk gebied kunnen wij aannemers van dienst zijn?

gebr kok installatietechniek komo instal uneto vni