gebr kok aannemer verwarmingsinstallatie 500x333

Verwarmingsinstallatie.

Gebr. Kok levert en installeert systemen voor het verwarmen van kleine utiliteitswerken en woonhuizen en biedt daarbij diverse mogelijkheden. Wij bieden totaaloplossingen op het gebied van vloerverwarming, convectoren en radiatoren. Dit kan, indien gewenst, ook in combinatie met airconditioning en luchtbehandelingsinstallaties.

Tegenwoordig wordt ook warmte uit de bodem of buitenlucht gehaald door middel van warmtepomptechnieken. Deze warmte wordt benut om meer rendement uit de installatie te halen. Er wordt voor dergelijke systemen gebruik gemaakt van aardwarmte en warmte uit de buitenlucht, waardoor het gebruik van dergelijke warmte uiterst milieuvriendelijk is.

Het onderhoud aan verwarminginstallaties vindt plaats conform de leveranciersvoorschriften. Hiervoor wordt door de serviceafdeling van Gebr. Kok regelmatig een cursus gevolgd. Zodoende bent u verzekerd van een expert die op de hoogte is van de laatste eisen op het gebied van veiligheid en onderhoud.

Wilt u meer informatie over verwarming, HR ketels, verwarming met bodem- en aardwarmte, dan kunt u contact met ons opnemen.

Op welk gebied kunnen wij aannemers van dienst zijn?

gebr kok installatietechniek komo instal uneto vni