gebr kok particulier elektrotechniek 500x333

Elektrotechnisch installatiewerk in en om het huis.

Het veilig en vertrouwd vernieuwen en/of uitbreiden van E-installaties bij u thuis vereist vakkennis. Welke kabel moet er worden gebruikt, hoe moet de beveiliging worden aangepast en hoe moeten vast opgestelde apparaten worden aangesloten? Hoe zorgt u ervoor dat uw gezin in een veilige omgeving kan wonen.

Wij hebben de ervaring om daarvoor te zorgen. Laat ook uw meterkast eens nakijken of de verdeelinrichting voor de elektrische stroom nog voldoet aan de eisen. De laatste jaren zijn er aanzienlijke ontwikkelingen geweest waardoor de installaties nog veiliger zijn geworden. Wij informeren u graag of uw installatie nog up to date is.

Er wordt naar gestreefd om oudere mensen langer in hun huis te laten wonen. Er zijn producten te koop waardoor apparaten makkelijker en veiliger in- en uitgeschakeld kunnen worden. Wij demonstreren en installeren deze graag. Buitenverlichting, tuinverlichting en trapverlichting is niet alleen mooi om te zien, maar draagt ook bij aan uw veiligheid. Onze monteurs laten u graag de mogelijkheden zien en verzorgen natuurlijk ook het veilig installeren hiervan.

    Wat kan gebr. Kok voor u betekenen.

  • U voorzien en begeleiden met het ontwerp van uw installatie.
  • Het veilig installeren en onderhouden van uw installatie.
  • Het verhelpen van storingen en mankementen in uw (oude) installatie.

Goed om te weten

Met welk werkgebied voor particulieren kunnen wij u helpen?

gebr kok installatietechniek komo instal uneto vni