geb kok content vve woningcorporaties noodverlichting 500x333

Noodverlichting.

Heeft u een pand, bestaand of nieuwbouw, met woonfunctie, bijeenkomstfunctie, gezondheidszorgfunctie, kantoorfunctie, logiefunctie, onderwijsfunctie, sportfunctie, of winkelfunctie?

Dan heeft u te maken met verplichtingen betreffende uw noodverlichting, volgens het bouwbesluit. Ten tijde van spanningsuitval is de noodverlichting in uw pand een integraal onderdeel van de veiligheidsinstallatie, met het doel om personen de mogelijkheid te bieden om het gebouw veilig te verlaten.

Daarvoor is meer dan één oplossing beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan vluchtwegverlichting, vluchtwegaanduiding, antipaniek verlichting, inbouwarmaturen, opbouwarmaturen, TL verlichting, LED verlichting… .

Gebr. Kok kan u helpen bij het projecteren van uw noodverlichtingsinstallatie, renovatie van een bestaande noodverlichtingsinstallatie, aanleg van een nieuwe installatie, het verhelpen van storingen aan uw noodverlichtingsinstallatie, het uitvoeren van jaarlijkse inspecties en het geven van advies over uw noodverlichtingsinstallatie.

Wij verzorgen ook het verplichte logboek dat u moet kunnen tonen, wanneer daar om wordt gevraagd. Bijvoorbeeld door de brandweer, bij een calamiteit.

Neem voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Op welk gebied kunnen wij VVE's en woningcorporaties van dienst zijn?

gebr kok installatietechniek komo instal uneto vni