geb kok content vve woningcorporaties onderhoud keerkleppen 500x333

Onderhoud keerkleppen.

Jaarlijkse verplichte controle op keerkleppen (beveiligingstoestellen).

Het Waterwerkblad 1.4 verplicht u als ondernemer of exploitant jaarlijks de keerkleppen in uw drinkwaterinstallatie (beveiligingstoestellen) te controleren op een goede werking. Gebr. Kok Installatietechniek kan deze controle voor u uitvoeren en hiermee deze verplichtingen voor u ontzorgen. Wij beschikken over apparatuur en geschoolde mensen, waardoor wij de keerkleppen snel en accuraat kunnen controleren.

Tijdens een eerste bezoek inventariseren wij de aanwezige keerkleppen en controleren wij of hierbij de juiste keerkleppen aanwezig zijn. Vervolgens worden de aanwezige keerkleppen direct op juiste werking gecontroleerd. Voor de tappunten en machines waar geen keerklep aanwezig is zal een advies worden gegeven conform regelgeving. Vervolgens worden de constateringen schriftelijk aan u gerapporteerd. Onze eigen monteurs kunnen voorzien in herstel van eventuele problemen die geconstateerd kunnen worden.

Waar kunt u keerkleppen vinden?

Deze kunt u vinden bij vaatwassers, koffieautomaten, brandslanghaspels, wasmachines, gevelkranen, oog- en nooddouches en andere apparaten welke aangesloten zijn op het drinkwaterinstallatie.

Op welk gebied kunnen wij VVE's en woningcorporaties van dienst zijn?

gebr kok installatietechniek komo instal uneto vni